Lasten narutaide – String Art

Narutaide on kiehtovaa käsityötä

Monimutkaisempaa kirjontaa kutsutaan narutaiteeksi. Teimme narutaide-kuvia koulussa 6-9-vuotiaiden lasten kanssa ja he olivat erittäin innoissaan.

”Aave”. Tämän kuvan on tehnyt lapsi Halloweeniksi.

Narutaide-setti on sellainen, että se kiinnostaa varmasti kaiken ikäisiä lapsia! Lisäksi, vaikka taidesarja on suunniteltu lapsille, voidaan sitä käyttää myös terapeuttisena taideharjoituksena niin teini-ikäisille kuin aikuisillekin.

String Art - Maljakko kevätkukilla 3
Tutustu tämä tuote kaupassa.

Valmis teos on kuin taulu ja koristaakin täydellisesti kotia.

Tässä videossa on ohjeet nauhataidemaljakon tekemiseen ja vaihtoehtoja kukille maljakossa.

Narutaidetta lahjaksi

Tilaisuudesta riippumatta (oli se sitten syntymäpäivä, vuosipäivä tai elämän saavutus) lahjojen tulisi aina tulla sydämestä. Parhaat lahjat ovat yksilöllisiä ja muistuttavat lahjan antajaa erityisestä henkilöstä. Narutaide on erinomainen lahja vaikka omille isovanhemmille tai opettajille. Käsintehdyssä on aina oma tunnelmansa.

Narutaide sopii myös kodin sisustukseen

Eri puolilla maailmaa on museoita, joissa esitellään monimutkaisia narutaiteen malleja. Luomuksesi ovat henkilökohtaisia taideteoksiasi ja kotisi seinät voivat olla sinun taidenäyttelysi. Käsintehty sisustuselementti, yhdistettynä yksityiskohtaiseen suunnitteluun voi täydentää mitä tahansa kotisi huonetta. Mielenkiintoiset ja uniikit teokset kiinnostavat monia – ehkä voit jopa innostaa heitä luomaan oman mestariteoksensa.

Oletko päättänyt, miten tulet käyttämään omaa narutaiteen mestariteostasi? Onko sinulla kenties tyhjä seinä koristeltavana vai onko mielessäsi jokin erityinen juhlapäivä?

Tarjoamme valmiita korkealaatuisia Narutaide-pakkauksia, joissa on mukana kaikki tarvittava.

Älä siis epäröi, vaan tilaa pakkaus verkkokaupastamme ja aloita mestariteoksesi luominen!

Narutaide on loistava tapa kehittää lasten hienomotorisia taitoja ja vahvistaa otetta sekä käden hallintaa, mutta kaiken lisäksi se on hauskaa! Rakastamme yksinkertaisia ja helposti toteutettavia taideprojekteja lapsille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart