Narutaidetta ilmainen vinkki

Kokeilla narutaidetta lapsesi kanssa kotona ilmaiseksi!

Jos haluat kokeilla narutaidetta lapsesi kanssa kotona ilmaiseksi, nappaa seuraavat ohjeet talteen! Voit myös halutessasi katsoa videotutoriaalimme.

Luodaan ensimmäisenä kirjontataulu aloittelijoille. Tämä on oivallinen käsityö tehdä yhdessä lapsen kanssa: lupaan, että hän todella haluaa pistellä lankoja reikiin, sillä lopputuloksesta tulee taatusti kaunis.

Olisinpa keksinyt aiemmin tämän loistavan tavan, jolla lapset voivat tehdä narutaidetta. Tähän ei nimittäin tarvita nauloja, sillä naulat korvataan nuppineuloilla.

Peräkkäinen ohje

Ensimmäisenä tarvitset liimaa, aaltopahvia sekä haluamaasi paperia, jolla peität pahvin.

Liimaa paperi kiinni aaltopahviin. Taittele paperin reunat pahvin taakse ja teippaa ne sinne kiinni pysyvyyden takaamiseksi.

Seuraavaksi poimit mieleisesi mallit, jonka kuviot haluat langalla saada aikaan. Mallin/siirtopaperin voit ottaa esimerkiksi servetistä tai leikkaamalla leivinpaperista malliksi jonkun muun tietyn kuvion.

Sen jälkeen otat tekemäsi mallin, asetat sen paperin päälle ja pistät nuppineulat mallin läpi paperilla päällystettyyn pahviin.

Kun kaikki nuppineulat on pistetty pohjaan, voit yksinkertaisesti vain repiä mallin pois.  Tässä vielä tutoriaali siitä.

Loistavaa, eikö? Ja tämän tekeminen on paljon helpompaa, kuin hakata nauloja lautaan!  Näiden pohjien avulla lasten on paljon helpompi tehdä narutaidetta itsenäisesti.

Narutaidettahan voisi tehdä vaikka kokonaisen galleriaseinän. Vain taivas on rajana!

Tarjoamme valmiita korkealaatuisia Narutaide-pakkauksia, joissa on mukana kaikki tarvittava.

Älä siis epäröi, vaan tilaa pakkaus verkkokaupastamme ja aloita mestariteoksesi luominen!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart